+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel Soudek Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 156 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 31.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Hlučná lokalita, okna pokoje přímo nad hlavní silnicí

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
4
Cena/kvalita
4

Diana

rodina se staršími dětmi, 8.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • snidane dobra, pestra, k dispozici bylo i ovoce, personal byl ochotny

  • hotelovy servis byl hodne retro, pripominal hotel 70tych let, chtelo by to obmenit rucniky, toaletni papir a koupit i drobne hygienicke potreby, jako napr sampon, sprchovy gel, k dispozici bylo pouze klasicke tuhe mydlo problem je i vylozeni a nalozeni zavazadel, protoze pred hotelem nelze zastavit. hotelove parkoviste je cca 300 metru od hotelu

Personál
8
Služby
5
Čistota
5
Pohodlí
5
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 16.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Tereza

rodina s malými dětmi, 22.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Velice ochotny personal.

  • Pokoj smerem k velmi frekventované silnici, v pokoji priserne vedro. Okna se kvuli hluku nedala otevrit ani v noci. Ja bych to asi zvladla, ale rok a pul stare dite se budilo kvuli horku a kdyz jsme chvilku vetrali tak se prbudilo kvuli hluku. Dalsi veci, ktera mi vadila, byl prach v pokoji.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
2
Cena/kvalita
6

Martin

dospělý pár, 15.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Petra

dospělý pár, 2.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Personál byl ochotný.

  • V hotelu bylo přetopeno a topení nešlo regulovat.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
5

Zuzana

skupina přátel, 9.7.2022

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Koho jsme potkali z personálu, byl milý a ochotný. Paní recepční nás ubytovala o 2 hodiny dříve.

  • Bohužel za tu cenu má člověk jiná očekávání, jak na pokoj tak snídani. Pokoj byl v pořádku, pěkný, ale ta stará malá koupelna z doby socialismu. A na snídani párky a nedobrá šunka a sýr, žádná zelenina, žádný velký výběr. Příště už asi ne.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
4
Cena/kvalita
4

Anonym

skupina přátel, 21.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • umístění

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Pohodlí
5
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 14.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Příjemný personál.Výborná kuchyně.

  • Tvrdý chléb při snídani.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Jana Tuharská

skupina přátel, 13.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Vstřícnost recepčních,dobré jídlo,večeře,snídaně

  • Hodně návštěvníků,u večeře obsluha nestíhala,zakouřená restaurace

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Pan

dospělý pár, 8.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Hotel je situován blízko centrální části města, je vše po ruce. Solidní výběr jídel ve vlastní restauraci.

  • Pokoj jsme měli vedle kotelny, spánek poměrně dost ruší neustálé pravidelné zvuky (klepání). Protékající WC. Jinak OK.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Luďka K

dospělý pár, 13.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Výhodné umístění hotelu Příjemné paní recepční

  • Obsluha restaurace u snídaně trochu nestíhá doplňovat...

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
5
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 22.5.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Malé parkoviště, moc aut,špatně se vyjíždí. Jinak vše ostatní v pořádku.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

dospělý pár, 12.9.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Pohodlí
6
Cena/kvalita
6

Lenka

rodina s malými dětmi, 29.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Jelikož byly zrovna tropické noci a my měli pokoj pod střechou nedalo se zde spát, hotek nemá klimatizaci a jelikož je hned u silnice na křižovatce celou noc zde jezdili auta a to každou minutu.

  • Jelikož byly zrovna tropické noci a my měli pokoj pod střechou nedalo se zde spát, hotel nemá klimatizaci a jelikož je hned u silnice na křižovatce celou noc zde jezdili auta a to každou minutu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Monika Buryová

mladý pár, 5.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Pohodlí
6
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 15.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Pohodlí
6
Cena/kvalita
4

Anonym

dospělý pár, 14.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Výborná kuchyně a příjemné vystupování obsluhujícího personálu, včetně recepčních.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Pohodlí
7
Cena/kvalita
8

paní Hronová

jednotlivec, 3.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Velice jsem byla spokojená s přístupem personálu.Paní recepční příjemná,ochotná a milá.Obsluha u jídla rychlá a usměvavá.Jídlo vždy výborné.

  • Ubytování mě ovšem zklamalo.Koupelna opravdu hrozná a v pokoji se mi líbila akorát postel.Pokoj nevětraný.Topení vypnuté.V apartmánu byla v každém rohu pavučina.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Pohodlí
6
Cena/kvalita
4